Belgian DMR Amateur Radio Network

Website op nieuwe hosting

Vandaag werd alles in gereedheid gebracht om de website op nieuwe hosting te zetten zodat er verschillende koppelingen konden gemaakt worden met de Linux DMR server. De overzetting gebeurde nagenoeg vlekkeloos en de volledige structuur en layout bleven behouden, alsook alle eerder geplaatste posts en pagina’s. Met uitzondering van de mediafiles is alles terug up-and-running. Ook de bug met qtranslate in combinatie met de WordPress versie gaf even wat kopzorgen maar dank zij Kevin (ON3EKV) werd dit euvel opgelost.
Het kan wel zijn dat er enkele links misschien niet meer werken, stelt u dit vast, of één of andere fout, laat het mij dan weten via het contactform of stuur een email door HIER te klikken.

Voor de vertaling doen we graag beroep op meertalige mensen die (zeker voor het frans) ons een handje kunnen helpen. Maak een account aan en gebruik uw CALLSIGN in hoofdletters als login, dan kan ik u toegang geven tot het vertalers gedeelte.
In de rechterbalk kan je zien hoeveel mensen op de website aan het lezen zijn en klik op de “MAP” link om te zien vanwaar de bezoekers afkomstig zijn.

Geef een reactie

Laatste berichten

 • Nieuw Dashboard
  Nieuw Dashboard
  De eerste versie van het nieuwe dynamische dashboard is online. (gebruik de link...
 • Server Reboot
  Server Reboot
  Op 21/1/2018 vanaf 18:30 voeren we een aantal updates uit op onze Brandmeister...
 • DMR ID database - vervolg
  DMR ID database – vervolg
  Zoals je al eerder kon lezen, wordt een up-to-date lijst met DMR ID...

Login